Tamtur Pırlanta Yüzük Nedir?

Tamtur Pırlanta Yüzük Nedir?

Tamtur Pırlanta Yüzük Nedir?

Tamtur pırlanta yüzük; çeşitli özel günler, evlilik teklifi, nişan ve nikâh merasimleri için en çok tercih edilen gösterişli takılar arasında bulunuyor. Romantik anlamı ve ihtişamlı görünümüyle eşsiz bir hediye seçeneği olan tamtur pırlantalar, zengin renk çeşitliliğiyle her tarza hitap etmeyi başarıyor.

Aşkın, zarafet ve asaletin en şık ve göz alıcı sembollerinden biri olarak tamtur pırlanta yüzükleri daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Etrafı tamamen pırlanta taşlarla çevrelenmiş yüzükler, tamtur pırlanta yüzük olarak biliniyor. Tek sıra bir tamtur yüzük, 17-30 arası pırlanta barındırıyor. Tabii ki bu sayı, taşın ve yüzüğün büyüklüğüne göre değişiyor.

Bazı modeller çok ufak pırlantalarla işleniyor ve bu tarz ürünlerde 100’e yakın taşa rastlamak bile mümkün oluyor.

Pırlanta tamtur yüzüklerde taş miktarı fazla olduğundan dolayı, kullanılacak pırlantaların düşük karatlarda tercih edilmesi gerekiyor.

Genellikle evlilik teklifi için veya nişan yüzüğü olarak rağbet gören tamtur pırlantalar, yeni doğum yapan çiçeği burnunda bir anneye verilebilecek en şahane hediyelere de güzel bir alternatif.

  • Hemen Öğrenin: Pırlanta Renkleri Sıralaması

En Popüler Tamtur Pırlanta Yüzük Çeşitleri Hangileri?

Dayanıklı ve kaliteli yapısıyla ön plana çıkan pırlanta tamtur yüzük tasarımları, geniş model ve renk yelpazesiyle her zevke sesleniyor. Bu noktada en fazla ilgi gören bazı çeşitleri ise şöyle sıralamamız mümkün:

  1. Damla Tamtur Pırlanta,
  2. Baget Tamtur Pırlanta,
  3. Tamtur Üçlü Cazibe Pırlanta Yüzük,
  4. Elmas tamtur yüzük,
  5. Markiz Tamtur Pırlanta.

Bir yandan iddialı, diğer taraftan son derece mütevazı ve nahif görünümüyle hayranlık uyandıran tamtur pırlantalar, yüksek kalitesi ve göz dolduran ışıltısıyla Makdis koleksiyonunda sizi bekliyor!

Tamtur Pırlanta Yüzük Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Öncelikle bilmelisiniz ki; bir tamtur pırlanta almak istediğiniz zaman; size belirtilecek karat değeri, yüzükteki bütün pırlantaların ağırlığını ifade ediyor olacak.

Bunun yanı sıra, tamtur pırlanta yüzük modelleri arasından bir tercihte bulunmayı düşünenlerin şunlara dikkat etmesinde fayda var:

  1. Bazı modellerde yüzüğün taşları içe gömülü değil. Bunlar parmağınızı rahatsız edip konforunuza zarar verebilir.
  2. Tamtur yüzükler sıralı taşlardan meydana geldiği için, daraltma veya genişletme işlemleri kolayca yapılamıyor. Zira buna teşebbüs edildiği takdirde öteki taşların yerinden oynama riski mevcut. O nedenle yüzük ölçüsünü doğru almanın önemi büyük.
  3. Kalın ve kısa parmaklara sahip olanların ince bir tamtur yüzük tercihinde bulunması daha doğru. Eğer parmaklarınız uzunsa ve ince yapılı ise, büyük taşlara sahip ve kalın tamtur pırlantalar sizin için ideal.
  4. Son olarak, tabii ki genel giyim tarzınızı ve aksesuar tercihlerinizi göz önüne almanız da mühim bir ayrıntı.

Büyüleyici Tamtur Yüzük Modelleri için: Makdis Pırlanta!

‘Zarafeti parmağında taşımak herkesin hakkı!’ diye inanan Makdis Pırlanta, zengin ürün seçkisine bu bakış açısıyla yön veriyor. Farklı model ve tasarımlar, renk seçenekleri, taş sayısı gibi faktörlere göre değişen yüzlerce alternatif, Makdis Pırlanta’nın göz kamaştıran ürün koleksiyonunda kendine yer buluyor.

Üstün kalitesini orijinal pırlantanın benzersiz şıklığıyla bir araya getiren mağazamız, günlük kombinlerini sıradanlıktan kurtarmak veya özel günlerinin değerine değer katmak isteyenleri çözüme kavuşturuyor.

Sizin veya sevdiklerinizin parmağında görkemini konuşturacak, tarzınıza muhteşem bir dokunuş yaparak şıklığınızı zirveye taşıyacak en güzel tamtur pırlanta yüzük çeşitleri, Makdis markasıyla yalnızca bir tık uzağınızda!

Öyleyse hemen, size ‘işte bu!’ dedirtecek mükemmel tasarımı bulmak ve ona cazip fiyatlarla sahip olmak için, rotanızı Makdis Pırlanta kataloğuna çevirin! Türkiye’nin her yerine hızlı kargo imkânı, ilk 6 ay ücretsiz değişim, kaçırılmayacak indirim fırsatları ve daha fazlasından yararlanarak, hem kârlı hem de ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimine imza atın!

Makdis Pırlanta