Nişan Elbisesi İle Kombinleyeceğiniz Pırlanta Takılar Hangileri

Nişan Elbisesi İle Kombinleyeceğiniz Pırlanta Takılar Hangileri

Özel günlerinizde her şeyin kusursuz olmasını istersiniz. Özellikle düğün, nişan gibi kalabalık davetlerde herkesin yapacak bir işi vardır. Size düşen görev kendinizi en iyi hissedeceğiniz halinize dönüştürmektir. Saçınız, makyajınız, kıyafetiniz, ayakkabılarınız ve takılarınız kişisel hazırlığınızı oluşturan önemli detaylardır. Güzel bir anı edinmek, uzun yıllar saklanacak fotoğraf ve videolarda istediğiniz gibi gözükmek için hazırlığınızı titizlikle yapmalısınız. Görünümünüzdeki majör parçalar kıyafetiniz ve takılarınızdır. Bu iki ana noktaya gerekli hassasiyeti gösterirseniz yıllar sonra bile hatırlamak isteyeceğiniz şahane bir görünüm elde edebilirsiniz. Evliliğe giden yolda en önemli basamaklardan biri olan nişan gününüzde nişan elbisesi ile kombinleyeceğiniz pırlanta takıları Makdis Pırlanta’dan temin edebilir, böylece şahane görünebilirsiniz.

Ortam Koşullarına Göre Nişan Kıyafeti Seçin

Kadınlar özel günler için elbise seçiminin ne kadar zorlayıcı bir iş olduğunu bilir. Bu yüzden seçim yaparken birçok farklı faktörü bir araya getirerek karar vermek gerekir. Böylece, sonuçtan alınacak memnuniyeti artırmak mümkündür. Nişan gününüz için elbise seçerken davetinizin bulunacağı mekâna göre seçim yapabilirsiniz.

Açık ve kapalı mekânlara göre kombin seçiminiz değişmelidir. Kapalı mekânlarda hareket etme ihtimalini de göz önünde bulundurarak sizi terletme olasılığı az olan kıyafetlerden yana tercih yapabilirsiniz. Açık mekânlarda seçiminizi sizi hava şartlarından koruyacak kıyafetlerden yana yapabilirsiniz. Açık ortamlarda kıyafetinizin savrularak bir yerlere takılmasını ya da bir yerlere takılarak sizi düşürmesini önlemek adına kıyafetinizi bulunduğunuz mekânın olanaklarını göz önünde bulundurarak seçmelisiniz.

Ayrıca, mevsim şartlarının getirilerini de seçim yaparken göz önünde bulundurmalısınız. Açık havada ve güneşli günlerde nişan elbisesi ile kombinleyeceğiniz pırlanta takılar küpe ve bileklik olabilir. Özellikle renk detayı bulunan mücevherler kombininize ahenk katar. Açık havada ve bulutlu günlerde ışıltınızı artırmak için pırlanta gerdanlık tercih edebilirsiniz. Nişan elbisesi ile kombinleyeceğiniz pırlanta takılardan biri gerdanlıktır. Zarafetinizi ortaya çıkarır ve özel günleriniz için benzersiz bir tamamlayıcıdır.

Nişan Elbisesi Desenine Karar Verin

Açık mekânlarda elbise tercihinizi sade ve düz modellerden yana yapabilirsiniz. Karmaşık dekorların bulunduğu ortamlarda çiçekli, işlemeli ya da yoğun desenli kıyafetler tercih etmekten kaçınmalısınız. Bu durum göz yoran bir görüntü oluşturmanızın önüne geçer. Açık hava davetlerinde eğlenceye daha meyilli bir ambiyans oluşacağından ağır, boncuklu, aşırı uzun ve payetli kıyafetlerden uzak durabilirsiniz. Pamuklu, keten ve tül kumaşlardan yapılan elbiseler tercih edebilir, diz altında ya da daha kısa bir elbise seçebilirsiniz.

Nişan elbisesi ile kombinleyeceğiniz pırlanta takılar elbisenizin deseniyle yakından ilişkilidir. Çok desenli ya da çiçekli elbiselerde pırlanta kolyeler ya da safir tasarımlar tercih edebilirsiniz. Sade ve düz renk elbiseleri hareketlendirmek için birden fazla pırlanta takıyı tercih edebilirsiniz. Örneğin; düz siyah renk, askılı bir elbisenin üzerine pırlanta kolye ve küpe kombini yapabilirsiniz. Soğuk havalarda tercih edebileceğiniz balıkçı yaka kırmızı kadife bir elbiseyi büyük küpeler ve pırlanta suyolu bileklikle kombinleyebilirsiniz.

Nişan Kıyafetinin Modelini Seçin

Nişan gibi özel davetler akla hep elbiseleri getirir ancak seçenekler elbise ile sınırlı kalmamalıdır. Kişinin kendini rahat ve konforlu hissettiği bir kıyafet mücevher desteğiyle özel gün kıyafetine dönüştürülebilir. Nişan kıyafeti olarak tulum ya da ikili takım tercih edebilirsiniz. Böylece, kombinde yine tek rengi yakalayabilirsiniz. Bu da hem mekanla ilişkinizi iyileştirir hem de fotoğraflarda istediğiniz gibi çıkmanıza yardımcı olur. Tulum tercih edecekseniz nişan elbisesi ile kombinleyeceğiniz pırlanta takılar sizin için küpeler olmalıdır. Yakut, zümrüt ya da safir küpe modellerinden beğenilerinize ve kıyafetinize uygun olan küpeyi tercih edebilirsiniz. Taşlı ve büyük küpe tercih etmeniz kıyafetinizin de şıklığını artırır.

Nişan Kıyafetinin Kesimini Belirleyin

Özel günlerinize estetik katmak adına kıyafet ve takı seçimi yaparken kıyafetin kesimini de göz önünde bulundurmalısınız. Elbisenizin kesimine uygun takı tercihi yapmak, elbisenizi boğmadan şık bir görünüm elde etmenizi destekler. Straplez model bir kıyafet tercih ediyorsanız aynı anda üç takı tercih edebilir ve gövdenizi takı tercih ederek doldurabilirsiniz. İnce askılı kıyafetlere zarif tasarıma sahip kolyeler kullanabilir ya da boynunuzu boş bırakıp gösterişli küpeler kullanabilirsiniz. Kalın askılı modellerde tercihiniz minimal tasarıma sahip mücevherlerden yana olmalıdır. Kayık yaka modellerde takı tercihinizi küpe ve bileklikten yana yapabilirsiniz. Tek omuz elbiselerde pırlanta küpe ya da taşlı küpe kullanabilirsiniz. Kapalı yakalarda nişan elbisesi ile kombinleyeceğiniz pırlanta takılar küpeler olabilir.

Pırlanta Set ile Benzersiz Bir Görünüm Oluşturun

Özel günlerinizde bütün bir görüntü oluşturmak için ayrı ayrı takı seçmek yerine pırlanta seti tercih edebilirsiniz. Kıyafetinizin tarzı fark etmeksizin klasik kesim pırlanta setleri ile şıklığı yakalayabilir ve ışıltınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Markanın birbirinden şık mücevher setleri arasında baget kesim pırlanta setleri, gerdanlık setleri, tektaş pırlanta setleri bulunur. Farklı mücevher kombinasyonlarıyla oluşturulan setlerden yararlanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz. Makdis Pırlanta’nın etkileyici pırlanta setleriyle özel günlerinizi parlatabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.makdispirlanta.com/blog/zarafetinizi-pirlanta-gerdanliklar-ile-taclandirin linkinden ulaşabilirsiniz.

Makdis Pırlanta